Miholjska regata Osijek 2011.

Na Miholjskoj regati koja je imala međunarodni karakter nastupile su posade iz Mađarske, Slovenije, Srbije i Hrvatske, bila je prava žetva medalja naših veslača. Osim Ivane i Mate koji su nas već naučili na medalje pridružili su se i ostali naši veslači.

Fotografije pogledaj u “galeriji” ili klikni na ovdje.

 


Ivana Krkljuš bila je pobjednica u dvije utrke samaca, kako u kombiniranoj utrci juniorki A i seniorki,tako i u utrci samaca za juniorke B.

Mato Brandt je također pobijedio u utrci samaca za junioreB.

Drugo mjesto je osvojila posada četverca na pariće za kadete u sastavu: Hrvoje Car, Fabijan Abjanović, Vinko Živić, Karlo Sedla. Drugi su također bili kadeti u dvojcu na pariće a veslali su Mihovil Vrančić i Branimir Marinović.

Treće mjesto je osvojio dvojac na pariće za kadete u sastavu Hrvoje Car i Fabijan Abjanović, kao i četverac na pariće za juniore B, u kojem su veslali Leon Kovačev, Miloš Panić, Mark Sablić i Hrvoje Džalto.

Četvrtim mjestom su se morali zadovoljiti veslači četverca na pariće za kadete, a veslali su Domagoj Džalto, Petar Dinješ, Domagoj Marelj i Jan Szabo. Ova posada se tek nedavno počela natjecati na veslačkim regatama.Četvrti je također bio i dvojac na pariće za kadete u sastavu Nebojša Ivčić i Vedran Knežević.

U svojoj utrci su šesto mjesto zauzeli  Kristijam Matej Ivanković i Harold Brandt, a veslali su u konkurenciji dvojca na pariće za juniore B.