ZIMSKE PRIPREME 2013

U jutarnjim satima u 04.siječnja  (petak) mala ekipa, juniori(ka) A  (Mato,Haki,Kiki i Ivana) te senior (Luka) pod vodstvom trenera Barišića  “otisnula” se put Kranjske Gore (Slovenija). 

Nažalost zbog obveza na faksu nije im se pridružio Lukin partner (iz 2-) Zvonko, koji je ostao naporno trenirati u klubu. 

Nakon duga puta stigli su u već poznato odredište “Rateče” ,koje se nalazi na sjevero-zapadu Slovenije u blizini granice s Italijom i Austrijom. Ovaj put nije ih dočekao snijeg, pa se Barut uputio u potragu, pokazat će se vrlo uspješnu.
U ” Lago Di Fussini” (Italija) našao je izvrsnu stazu s dovoljno snijega. Naime staza se nalazi u kotlini u koju vrlo malo dopire sunce te se snijeg uspio dugo zadržati.
Ubrzo su se naši veslačima(ci) priključili i veslači Trešnjevke, Krke i Kaštela, te kajakaši naše reprezentacije, tako da ih je  na stazi znalo biti i više od 70 skijaša. U tako sportsko-natjecateljskom ozračju naši veslači(ca) trenirali su dva put dnevno te pretrčali 30 do 35 km/dan.
Zadnji dan okušali su se i u nogometu i to vrlo uspješno. U tekmi s veslačima iz Krke naši su slavili 5:3.
U petak 11. siječnja uslijedio je povratak u Vukovar. Svi su se vratili zdravi i bez povreda, te  po planu nastavili dalje s treninzima.
Na kraju možemo zaključiti kako su još jedne pripreme bile uspješne.