Miholjska regata – Mato pobjednik memorijalne utrke

01.10.2016.

Poslije Vukovarskog maratona a neposredno pred Prvenstvo države Hrvatske,  naše posade nastupale su u Osijeku na Miholjskoj regati.  Osjiečani su po uzoru na nas pomaknuli unaprijed svoju regatu. To se pokazalo kao dobitna kombinacija jer je vrijeme bilo odlično kako za veslače tako i za sve ljubitelje veslanja koji su pratili natjecanje. Naše posade zauzele su jedno prvo i pet trećih mjesta. Prvim mjestom istaknuo se, a tko drugi nego Mato Brandt.

 

On je u svojoj disciplini 1xSM u memorijalnoj utrci posvećenoj Jerki Velatu osvojio prvo mjesto, zlatnu medalju i prigodni pehar. Drugi je bio Jozsef Matheisz iz Mohača a treći Balazs Molnar iz istog kluba.
Od naših veslača i veslačica treće mjesto i brončanu medalju osvojili su u disciplinama:  1xJMB Danijel Jakovac;  u 4KMB  Filip Vukić, Ivan Drobac, Matej Vukić, Bruno Sekulić; u 4xKŽ Anamarija Žigić, Antonija Kukuruz, Maja Kukuruz, Agata Vrančić; u 2xJŽA Marijana i Katarina Bataković; a u 1xKMB  Lovro Benaković. Čestitamo svim našim veslačicama i veslačima koji su se natjecali na regati.

GŠ.