REDOVNA GODIŠNJA SKUPŠTINA I PRIZNANJA NAJBOLJIMA

30.12.2017.

U skladu s najavom u subotu 30.prosinca 2017. godine održana je Redovna godišnja skupština kluba i obljetnica 105 godina kluba. Nakon redovnih izvješća sportskih i inih događanja u klubu tajnika B.Dinješa među kojima je najznačajnije za klub povijesni rezultat, šesto mjesto Mate Brandta na svjetskom veslačkom prvenstvu za mlađe (B) seniore, blagajnik M.Benaković iznio je pozitivno financijsko izvješće a Bračić, predstavnik nadzornog odbora potvrdio kako je u protekloj godini rad upravnog odbora bio u skladu sa statutom kluba. Trener D.Barišić uz osvrt na rezultate u protekloj godini iznio je plan trenera za narednu veslačku godinu.

Uz pohvale veslačima i trenerima predsjednik kluba S.Šijanović istaknutim pojedincima uručio je priznanja i nagrade i to Mati Brantu za niz velikih rezultata postignutim u protekloj godini. Spomenimo samo one značajnije na domaćoj i međunarodnoj sceni. Uz povijesni rezultat kluba, šesto mjesto na veslačkoj sceni u dvojcu na pariće sa Lukom Baričevićem iz HVK Mladosti i prvim mjestom na međunarodnoj Bledskoj regati u samcu za seniore osvojio je drugo mjesto na Prvenstvu države, Jumbu, i Miholjskoj regati i to uz stručnu podršku trenera D.Barišića, kojem je također uručeno priznanje.
Priznanja i nagrade dobila je ženska posada četverca na pariće za kadetkinje i njihov trener K.Djalto. Posada je četverca veslala je u sastavu Tena Ostojić, Anamarija Žigić, Maja Kukuruz i Marta Jovanovac, osvojila je brončanu medalju na Prvenstvu republike Hrvatske i na Otvorenom prvenstvu Vojvodine.
Uz sve postignute rezultate ističemo kako je sudački služba kluba jača je za dva nova mlada suca iz redova veslača Haralda Brandta i Frana Baumgertnera.
Usmeno su pohvaljene sve veslačice i veslači za naporni rad i zalaganje u prethodnoj godini sa željom da u novoj 2018. godini nastave i dalje sa još više žara.
Sjednica je zaključena veslačkim druženjem uz prigodni domjenak.

GŠ.