ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA

11.10.2019.

U četvrtak, 10. listopada 2019. godine u večernjim satima u prostorijama HVKV-a održana je Izborna skupština. Upravnom odboru istekao je mandat te je u skladu s statutom kluba izborna skupština razriješila predsjednika. potpredsjednika i članove upravnog i nadzorni odbor.
Na prijedlog predsjednika Siniše Šijanovića i u suglasje svih članova Upravnog odbora za novog predsjednika predložen je naš veslač, bivši reprezentativac Luka Kolar, kojeg je izborna skupština jednoglasno prihvatila.

Luka je skupštini  predstavio svoj tim novog Upravnog odbora koji je spoj mladosti i iskustva. Za potpredsjednika predložen je Branko Ivković a za članove Filip Sušac, Mirko Benaković, Marko Kunac, Božo Dinješ i Gordan Šestan te za članove Nadzornog odbora Berislav Vrančić, Zoran Bračić i Krešimir Šlaufhauzer. Lukin prijedlog novih članova Upravnog i Nadzornog odbora izborna skupština jednoglasno je prihvatila.
Novo izabrani predsjednik Luka Kolar zahvalio se dosadašnjem predsjedniku Siniši Šijanoviću i članovima starog upravnog odbora na dosadašnjem radu, ukazanom mu povjerenju te izbornoj skupštini na imenovanju.
Dosadašnji predsjednik Siniša Šijanović zbog iznenadnih zdravstvenih razloga odlučio se povući sa funkcije predsjednika kluba. Predsjedanje je preuzeo od Krešimira Šlafhauzera davne 2009. godine. Sve te godine nesebično je sebe dao u rad i razvoj kluba i veslanja. Kao bivši regatni veslač a kasnije veteran razumio je probleme veslača i trenera. Za njegovog mandata klub je proslavio stogodišnjicu u čijoj organizaciji je podnio veliki teret. Autor je i Monografije 100 godina HVKV-a. Zahvaljujemo mu na dosadašnjem radu, želimo što brži oporavak i povratak u rad HVKV-a kojem još može puno dati.
Novi mladi članovi Upravnog odbora na čelu s predsjednikom Lukom Kolarom istakli su se svojim veslačkim rezultatima, uspješnosti na fakultetima i u radu te očekujemo kako će pretočiti u uspješniji rad Upravnog odbora na zadovoljstvo svih članova. Na starim članovima je da ih u tome podrže i zajedno nastave raditi na dobrobit kluba. 

GŠ.