Lokve 2021.

29.05.2021.
U organizaciji VK Jadrana iz Rijeke i Veslačkog saveza Zagreba, održana je 62. Primorsko goranska veslačka regata. ex. Kvarnerska veslačka regata Lokve 2021. ujedno i 3.Regata veslačkog kupa Miljenka Finderlea 2021.
Na regatnoj stazi prekrasnog Lokvanjskog jezera u duljini od 1.000 metara nastupilo je naših dvanaest veslačica i veslača u deset posada te zauzele po jedno drugo, peto, šesto, sedmo i osmo mjesto te po dva treća i četvrta mjesta.

Srebrnu medalju osvojila je Ella Paljušaj u samcu za juniorke B. dok su treće mjesto i brončanu medalju osvojili Domagoj Drobac i Borna Ivanković u disciplini dvojca na pariće za juniore B. te Ivan Hardi i Matej Manjak u dvojcu bez za juniore A. Ista posada u istoj disciplini ali za juniore B stigla je četvrta. Četvrto mjesto također je zauzela Mihaela Mihaljević u samcu za seniorke. U disciplini dvojca na pariće za juniorke B.  Kiara Orkić i Anja Vinković bile su šeste. Sedme su stigle Nikolina Građanski i Ema Tomić u dvojcu na pariće za kadetkinje A, a u samcu za juniore B. Bruno Gašparić je stigao osmi. Veslači su nastupili pod stručnim vodstvom naših trenera D.Barišića i K.Džalte. U sudačkoj službi je bio i naš sudac B. Vrančić koji je ujedno svojim autom dovukao i novo kupljeni gliser kluba.
Čestitamo na postignutim uspjesima.

GŠ.