27 veslačka regata Sabljaci

Veslački klub Sabljaci iz Ogulina i Veslački savez Zagreba organizirali su 27 regatu Sabljaci ujedno i 4. regatu Veslačkog kupa Miljenka Finderlea 2021.
Regata se održala na regatnoj stazi jezera Sabljaci u duljini od 1000 metara. Veslalo se po grupama bez prednatjecanja. Vrijeme sunčano sa slabim vjetrom i manjim valovima.
Naš klub nastupio je u sedam (7) juniorskih i jednoj (1) seniorskoj posadi te ostvario dva druga i treća mjesta te po jedno četvrto, peto i šesto mjesto.

Drugo mjesto i srebrnu medalju osvojila je Ella Paljušaj u samcu za juniorke B  i Matej Vukić u samcu za juniore A. Broncom su se okitili Ivan Hardi i Matej Maljak u dvojcu bez za Juniore B kao i Mihaela Mihaljević u samcu za seniorke. Četvrta mjesto zauzele su Klara Orkić i Anja Vinković u dvojcu na pariće za juniorke B. Pet su stigli Domagoj Drobac i Borna Ivanković u dvojcu na pariće za juniore B. U istoj disciplini Bruno Gašparić i Karlo Balog Širić bili su šesti.
Veslačice i veslači nastupili su pod stručnim vodstvom trenera D. Barišića koji je ujedno prevozio veslače i čamce. Na regati je sudio i naš sudac B. Vrančić.
Čestitka na postignutim rezultatima.