30. REGATA SABLJACI

Ovog vikenda, u subotu 22.06., održana je 30. regata Sabljaci ujedno i  4. regata kupa Miljenka Finderlea. Unatoč toplom vremenu i izazovnim uvjetima, naši veslači su pokazali svoju predanost i borbenost.

Nažalost, zbog zastoja na autocesti, dvije posade nisu uspjele stići na vrijeme i tako nisu mogle nastupiti. No, naši sportaši koji su sudjelovali ostvarili su zapažene rezultate.

U disciplini 2xJŽB, Laura Kerek i Ema Tomić osvojile su 4. mjesto. Također su se natjecale u disciplini 2xSŽ gdje su se uspjele popeti na postolje, osvojivši odlično 3. mjesto.

Ovi rezultati pokazuju napredak i trud koji su naše veslačice uložile u pripreme. Sljedeća dva tjedna bit će ključna za nastavak treninga i završno brušenje forme pred Hrvatsko veslačko prvenstvo. Naše veslačice i veslači vrijedno će raditi kako bi postigli što bolje rezultate na ovom važnom natjecanju.

Čestitamo svim sudionicima na postignutim uspjesima i zahvaljujemo svima koji su nas bodrili i podržavali. Vaša podrška je neprocjenjiva i motivira naše sportaše da daju svoj maksimum.

Vidimo se u Zagrebu na Hrvatskom veslačkom prvenstvu, gdje ćemo ponovno navijati za naše veslače i veslačice!